Over mijn blog

Eva Gabrielle is een blog die voornamelijk over fashion gaat maar waar ik ook graag schrijf over beauty en lifestyle.

Hoe het bloggen begon

Het schrijven begon eigenlijk in 2009, destijds was ik 8/9 jaar oud. Ik maakte in mijn vrije tijd graag sieraden. Veel mensen hadden bewondering voor mijn sieraden. Daarom besloot ik zelf een site te gaan maken waar ik mijn sieraden plaatste en waar mensen uit mijn omgeving de sieraden konden bekijken en eventueel konden kopen. Op die site maakte ik ook een soort rubriek waar ik af en toe een artikel schreef over de laatste mode, want mode is mijn hele leven al een passie voor mij geweest. Toen wist ik nog niet wat bloggen was maar ik deed het dus ongemerkt wel. In 2010 las ik voor het eerst een blog. Afterdrk een fashionblog van Sabrina Meijer. Deze vrouw heeft mij kennis laten maken met bloggen en mij heel erg geïnspireerd. Daarnaast las ik ook beautygloss, maar toen interesseerde make-up me niet zo veel ik was tenslotte nog maar 10 jaar oud. In 2011 ben ik naast mijn ‘sieraden site’ een site gaan maken waar ik artikelen schreef over alles wat te maken had met fashion, lifestyle en ook een beetje beauty. In april 2012 heb ik een geheel nieuwe fashionblog aangemaakt via blogger, mijn blog heette toen nog Eva’s fashion feelings. De sieraden site heb ik trouwens daarna verwijderd. Ik hield mijn blog geheim en ik schreef ook nauwelijks artikelen. In april 2013 heb ik mijn blog openbaar gemaakt op Facebook en ik kreeg leuke positieve reacties. Daarna ben ik enthousiast verder gegaan met bloggen. In juni 2013 heb ik een youtube account aangemaakt om daar video’s te plaatsen. Ik schreef niet heel veel artikelen, want ik zat niet lekker in mijn vel en de stress met school kon ik niet goed aan.  Nadat ik alles weer een beetje op een rijtje kreeg ben ik met een nieuw plan begonnen. Ik ergerde me aan de lay-out en de uitstraling van mijn blog. Dus ik besloot met een webdesigner aan de slag te gaan en hosting te gaan zoeken zodat ik mijn eigen professionele domeinnaam had. Daarna ben ik weer veel gaan bloggen. Tot de dag van vandaag beleef ik nog steeds veel plezier in bloggen en ik ben niet van plan om ooit te gaan stoppen.

Apparatuur 

De foto’s op mijn blog worden gemaakt met de Canon EOS 1100d in combinatie met een canon lens 18-55 mm lens of 55-250 mm. Mijn foto’s bewerk ik nauwelijks maar als ik dat doe dan doe ik dit met Pickmonkey en het standaard fotobewerkingsprogramma van Windows. Voor video’s gebruik ik de Canon EOS 700d en bewerk ik met Windows Live Movie Maker.

WAARSCHUWING

Foto’s en video’s gebruiken van mijn blog is toegestaan indien mijn naam is vermeld en er een link wordt geplaatst naar mijn blog.