Een update

image

Het is al bijna middennacht in Spanje, mijn broertjes liggen al te slapen en mijn ouders genieten van een wijntje op het balkon. Ik zit aan de keukentafel te typen, de hele dag was ik moe maar rond 11 uur ‘s avonds kreeg ik opeens heel veel energie zoals altijd. Vandaar dat ik besloot deze blogpost te schrijven en eigenlijk wat het ook wel heel erg nodig, een update.

Oké first things first.

De redenen dat ik nogal afwezig ben geweest op mijn blog:

– Mijn camera deed het de afgelopen tijd niet (inmiddels heb ik hem weer aan de praat gekregen, yes!).

– Ik had 0 inspiratie voor artikelen die ik zonder camera kon maken

– School was nogal stressvol.

– Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik met mezelf aan moest, maar deed weet ik eigenlijk nooit.

Inmiddels heb ik vakantie dus valt de schoolreden weg en mijn camera doet het ook weer maar alsnog heb ik geen inspiratie. Ik weet gewoon niet waar ik over moet schrijven. Maar ik denk wel heel veel aan mode, elke dag. Ik zie dingen en heb visies die ik wil delen, ik weet echter gewoon niet hoe ik dat in een blogwaardige post moet omzetten. Maar wat is blogwaardig en het is toch mijn persoonlijke mode blog dus het is toch juist de bedoeling dat ik mijn mode ei hier kwijt kan. Mensen komen op mijn blog om mijn modevisie, ideeën en inspiratie te bekijken. Dat wil ik dus vanaf nu gaan doen, gewoon schrijven wat me bezighoudt en niet denken of dat zogenaamd blogwaardig is. Oké een beetje lastig te begrijpen wat ik hier mee bedoel, bijvoorbeeld of het wel leuk is om een artikel te plaatsen over iets wat ik de laatste tijd veel zie en wat ik heel tof vind met wat foto’s erbij. Ik vraag me af of dat dan echt een blogwaardige post is, maar ik ga dat soort artikelen voortaan ook gewoon maken.

Hoewel ik niet heel veel ideeën heb voor geschreven artikelen heb ik momenteel wel veel ideeën voor video’s. Ik hoopte dat ik in de week voordat ik op vakantie ging er een aantal kon filmen maar aangezien ik net een baan heb gekregen als cassière bij de AH en ik afgelopen week veel hebt gewerkt (shifts overnemen van mensen die ik op vakantie zijn, ik heb nog geen vast rooster)  kwam dat er niet echt van. En nu zit ik in Spanje en heb ik niet echt de gelegenheid om die video ideeën uit te werken.

Hoe het met mij persoonlijk gaat? Zoals ik al zei ben ik een beetje van het pad af en weet ik het gewoon allemaal niet zo goed meer. Maar ja, ik ben nog jong en hoef nog niet precies te weten wat ik ‘wil’.

Afgelopen jaar was mijn eerste jaar op de HAVO en dat beviel me goed. Ik heb hiervoor 3 jaar VWO gedaan en ik ben heel blij dat ik deze stap heb gemaakt. Ik zit veel beter in mijn vel en ben minder gestrest sinds ik op de HAVO zit. Volgend jaar is mijn eindexamenjaar, daarna weet ik nog niet zo goed wat ik precies wil: twee jaar VWO of meteen aan mijn opleiding (waarschijnlijk journalistiek) beginnen.

Ik begin nu eigenlijk toch wel heel erg moe te worden, dus ik rond het nu af. Morgen lees de post nog wel even door, daar zijn mijn ogen nu te moe voor en dan post ik hem.

Bye sweeties,

XO Eva

PS. Dit artikel heb ik pas een week later kunnen posten want de Wi-Fi in ons huis in Spanje was niet optimaal genoeg om daadwerkelijk het artikel te posten. Ik zit nu in een hotel in de Pyreneeën en hier hebben we top Wi-Fi yay!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>