Spring Haul 2015

Heei allemaal,

Zoals als jullie misschien al op mijn blog hadden gelezen is mijn camera stuk. Vorige maand heb ik van iemand een camera mogen lenen om deze video te maken. Toen ik hem wilde bewerken is mijn laptop ook raar gaan doen en vastgelopen. Dubbelpech dus. Ik moest een andere manier vinden om de video te bewerken. Nu heb ik eindelijk tussen de drukte van de toetsweek een manier weten te vinden om deze video te bewerken. Een beetje later dan gepland maar hier is hij dan.

Ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>