OUTFIT // POWERSUIT WITH A SPORTY TOUCH

IMG_9436

In dit artikel laat ik jullie zien hoe ik mijn nieuwe favoriete jumpsuit sportief draag. Voor de dagen dat ik niet echt zin heb in veel poespas, maar er nog wel leuk uit wil zien. En daarnaast ook nog een comfortabele outfit wil.

IMG_9382

Mijn jumpsuit kocht ik in de voorjaarsvakantie bij de H&M. Hij is van 100% polyester, en zoals sommige van jullie weten draag ik dat liever niet. Ik let altijd heel erg op stoffen, van polyester ga je over het algemeen snel zweten. Maar ik vond hem zo leuk staan dat ik hem toch maar besloot te kopen. Tot nu toe heb ik er geen last van gehad, alleen als je heel lang op zo’n houten stoel op school zit, kan de broek een beetje aan je benen gaan plakken.

IMG_9401

Je kunt deze jumpsuit heel chique dragen door er een paar hakken onder te doen of chique enkellaarsjes. Maar met sneakers maak je ze lekker sportief en ‘alledaags’. Verder draag ik alleen een zilver kettinkje. Hele simpele, comfortabele outfit, maar het ziet er toch wel heel leuk uit.

IMG_9433

Jumpsuit: H&M – Shoes: New Balance – Necklace: Six – Glasses: Ralph Lauren

Wat vind jij van deze outfit?

XO Eva

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>