WISHLIST // HAPPY SPRING/SUMMER SHOES

Summer shoes

Nu het weer warmer weer begint te worden, heb ik helemaal zin in vrolijke opvallende schoenen. Deze schoenen vind ik momenteel erg leuk, genieten jullie mee?

1. Valentino Espadrilles – OMG, deze espadrilles zijn zo leuk en vrolijk! Wij gebruiken thuis altijd espadrilles als sloffen, omdat we zo lekker zitten. Die kopen we elk jaar bij dezelfde winkel in Spanje. Ik heb nog hele kleine schattige espadrilles die ik als baby heb gedragen.

2. Chanel Sneakers – de geniale Mister Lagerfeld heeft altijd weer goede ideeën. Leuk dat ze het kenmerkende, traditionele tweed van Chanel in een moderne sneaker hebben gestoken.

3. Adidas Gazelle Sneakers – blauw is zoals jullie wel weten mijn favoriete kleur. In de winter kies ik voor navy, maar in de zomer vind ik het leuk om voor een lichte blauw te gaan. Babyblauw met een koele ondertoon vind ik dan erg mooi.

4. Valentino Sandalen – wederom weer zo’n mooie baby blauwe kleur. De kenmerkende studs van Valentino maken het wat stoerder. Zo’n lage blokhak is comfortabel, maar oogt elegant. Nice shoes!

5. Marni Veterschoenen – lekker gek en opvallend, maar ik vind ze geweldig! Ik zou ze wel gewoon met een simpele outfit combineren, zodat ze er ook niet trashy uit gaan zien.

6. Saint Laurent Enkellaarzen - deze boots van Saint Laurent, is van de a/w collectie van 2014, waar ik een artikel over had geschreven. Ze zijn geinspireerd op de jaren 60. Die glitters, echt prachtig! Daar ga je mee shinen en iedereen zal omkijken naar je schoenen :)

7. Marni Loafers – deze zijn wat minder opvallend, maar hier wordt ik ook blij van! Dat printje op de voorkant in combinatie met de krokodillen print maakt deze schoenen toch wel heel speciaal.

8. Valentino Flatjes – deze schoenen hebben dezelfde print als de eerste schoenen. En deze zijn ook echt geweldig. Ik zag deze ballerina’s voor het eerst bij blogger Sincerely Jules, ze heeft ze in een poeder roze kleur, ik was op slag verliefd op dit model. Ze hebben ze in heel veel vrolijke kleuren. Die bandjes met studs maak ze ook nog extra speciaal.

9. Aquazzura Belgravia Espadrilles – weer espadrilles, maar deze met leuke touwtjes om de enkel. En deze prachtige blauwe kleur, moet me denken aan de zee. Hmmm wat heb ik zin in een duik in een fel blauwe zee.

Welke schoen van mijn wishlist is jouw favoriet?

XO Eva

Ik had dit artikel ingepland voor 6 uur ‘s ochtends vandaag, maar hij is op een of andere manier niet gepubliceerd. Heel raar, ik moet nog even uitzoeken wat er mis is gegaan. Ik heb het artikel handmatig moeten publiceren dus vandaar is het artikel twee uur later dan gepland online gekomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>