WELKOM OP EVAGABRIELLE.NL

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Vandaag ga ik eindelijk mijn site met jullie delen. De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan mijn nieuwe site.

Ik heb het afgelopen jaar niet echt veel geblogd, omdat het niet echt lukte in combinatie met school. Nu ik veel meer tijd heb ik wilde ik het bloggen weer oppakken. Maar ik ergerde me erg aan het design van mijn blogspot blog. Ik vond dat het niet de juiste uitstraling had die ik wil dat je krijgt wanneer je op mijn blog komt. Dus ik besloot naar een webdesigner en hosting te gaan zoeken. Ik heb veel zelf gedaan, dus het heeft me even wat tijd gekost, maar het is me gelukt en ik ben er ontzettend blij mee!

Ik heb een vast schema gemaakt wanneer ik wat post op mijn blog, zodat jullie weten wat jullie kunnen verwachten. Om niet meteen de lat heel hoog voor mezelf te leggen heb ik ervoor gekozen om in ieder geval drie keer per week wat te posten, soms misschien vaker als ik meer tijd heb. En als dan goed gaat, pas ik mijn vaste schema misschien aan naar meer dagen.

Het schema:

  • Maandag: één artikel
  • Woensdag: één artikel
  • Zaterdag: één video

Ik heb veel tijd en geld in dit ‘project’ gestoken dus ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden, ik ben er in ieder geval heel enthousiast over!

Veel lees- en kijkplezier!

XO Eva

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>