OUTFIT // BLUE JEANS

IMG_9345

Vandaag heb ik weer een nieuwe outfitpost voor jullie. Ik was van plan om zoals gewoonlijk de foto’s buiten te maken maar aangezien het de hele dag kei maar dan ook keihard regende besloot ik de foto’s dan maar binnen te maken. En ze zijn toch leuker geworden dan ik had gedacht.

 

IMG_9330

Het voorjaar is begonnen (ook al is dat nog niet echt te merken) dus ik ben voor een lichte smurfen outfit gegaan. Blauw is mijn lievelingskleur en dat zie je dan ook vaak genoeg terug in mijn kleren. En dan vooral met een goede denim. Ik wordt helemaal vrolijk van deze outfit en ik krijg zin in de lente!

 

PicMonkey-2BCollage

Ik draag een premium quality blouse van de mannen afdeling van de H&M, die ik afgelopen zomer kocht in Griekenland voor zeven euro in de Sale. Mijn mom jeans heb ik tweedehands bij de Zipper in Amsterdam gekocht, hij is van Guess by Marciano voor maar 30 euro op de kop getikt. Deze broek vind ik geweldig, maar draag hem te weinig omdat het niet de meest comfortabele broek is.

 

IMG_9364

Daaronder heb ik witte tennis sneakers van de mango, ze zijn van echt leer en ik heb er maar 36 euro voor hoeven betalen. Wat me eigenlijk opvalt is dat witte sneakers en dan met name van Adidas bij ons thuis wel een beetje een ding is, het wordt van jongs af aan veel gedragen. We hebben bijvoorbeeld echt ontiegelijk veel Adidas superstars versleten.

IMG_9335
Ik draag gewoon mijn ‘everyday’ make-up maar heb een donker rode lipstick van Kiko aangebracht to spice it up. Verder draag ik mijn nieuwe bril, waarover ik nog een artikel ga schrijven.
IMG_9341
Glasses: Ray Ban – Shirt: H&M – Jeans: Guess by Marciano – Sneakers: Mango
 
Wat vind jij van de outfit?
 
XO Eva

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>