Beauty | Sublime de Chanel mascara review

IMG_1620

Deze miniatuur mascara van Chanel heb ik al een tijdje maar ik heb hem nog nooit eerder gebruikt nu ik hem weer tegen kwam was ik benieuwd en wou ik hem graag voor jullie testen. Vandaag een review van de ‘sublime de chanel’ mascara.

IMG_1634
Het rubberen borsteltje vind ik erg fijn in gebruik. Je komt goed bij alle wimperhaartjes
IMG_1611
De kleur is 10 deep black en is pikzwart en dat blijft hij ook gedurende de dag. Ik heb op de swatch zelfs nog een beetje eroverheen gewreven.
IMG_1623
Mijn ‘naakte’ wimpers
IMG_1632


Wimpers met de mascara, zonder gebruik van wimperkruller. De mascara creëert vooral veel lengte en wimpers krullen ook mooi. Mijn wimperhaartjes plakken wel een beetje aan elkaar maar op gegeven moment gaan ze vanzelf in de goede richting staan.

Ik vind het een prima mascara en hij blijft goed zitten maar voor een stuk minder geld zul je met een budget mascara hetzelfde effect hebben.

Voor 30,50 andere bij Douglas te koop.
Welke mascara vinden jullie het fijnst ?

xoxo Eva 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>