PHOTOGRAPHY | Mijn vakantie in Spanje, 2013

IMG_2587
Vandaag laat ik jullie het eerste deel van mijn vakantie foto’s zien van Spanje. Gemaakt met mijn spiegelreflexcamera. Ik hoop dat jullie het leuk vinden !

IMG_2656

Deze sprinkhanen had mijn oudere broertje gevangen. Toen hij ze op de tafel losliet, bleven ze gewoon zitten ! En dan ook gewoon 15 of 20 minuten ofzo, heel merkwaardig…

IMG_2630 IMG_2643 IMG_2647 IMG_2668

Ik bezocht een stuwmeer in Spanje, echt waanzinnige omgeving.

Een stuwmeer is een kunstmatig meer in het dal waar water wordt opgeslagen uit rivieren. Op de bodem van dit stuwmeer bevindt zich een heel dorp. De mensen uit dit dorp moesten verplicht hun huis verlaten voor de aanleg van dit meer.

Je kunt het topje van de kerktoren nog zien (helaas niet op de foto’s te zien). Met de kano zijn we langs de kerktoren gevaren. Ik ben al is eerder geweest en toen kon je veel meer van de kerktoren zien. We konden zelfs door het open gedeelte van de kerktoren heen varen. Helaas is het water nu heel erg gestegen en is dat niet meer mogelijk.

IMG_2393 IMG_2404 IMG_2431 IMG_2412

Peretalada (weet niet hoe je het schrijft) is een middeleeuws dorpje. Er is hier verder niet veel te doen maar leuk om te bezoeken en het is een fotogeniek dorpje ;)

IMG_2464 IMG_2461

Palamòs, een havenstadje aan de Costa Brava.

IMG_2517
 Bungee jumpen op de kermis omdat mijn broertje dat zo graag met mij wou doen. Ik doe het nooit meer, ik werd kotsmisselijk.
IMG_2552
IMG_2558 IMG_2568

Sant Feliu, oftewel Sant Feliu de Guixols. Heel gezellig stadje, ik kwam er al toen ik nog een kleine hommel (?) was.

IMG_2581 IMG_2599 IMG_2582

Wat foto’s rondom het huis.

IMG_2679 IMG_2678

Tot slot deze twee foto’s van de mooie lucht gemaakt vanuit het vliegtuig. Excuses voor de slechte kwaliteit, maar zoals je op de tweede foto ziet waren de ramen erg vochtig.

Ik hoop dat jullie deel 1 van mijn vakantie foto’s van Spanje leuk vonden om te zien. Deel 2 en deel 3 komen eraan ! Voor de Spanje vlog, klik hier.

Zijn jullie wel is in Spanje geweest?
xoxo Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>