OOTD | To the max

IMG_2207
Een late outfitpost van Spanje zomervakantie 2013. Ik had al mijn foto’s om mijn vader’s laptop gezet maar op een of andere manier is alles weg. Ik baal hier echt verschrikkelijk van en hoop dat we ze op een of andere manier nog kunnen vinden. Maar ik heb altijd pech met dit soort dingen en ik heb vandaag al zo’n pechdag :( Anyway. Mijn close-up foto’s zijn weg, maar als ik ze nog kan vinden dan zal ik ze bijvoegen bij deze outfitpost. Ik had nog een aantal full outfit foto’s en wou daarom toch jullie deze outfit toch laten zien.

IMG_2203 IMG_2177 IMG_2169 IMG_2164 IMG_2190
We gingen heerlijk uiteten bij een prachtig maar duur restaurant. We zaten op het terras waar je heel mooi kon kijken naar het landschap. Het eten was voortreffelijk. Ik had een drie gangen menu met als voorgerecht krulsla met mozzarella, als hoofdgerecht een rauwe tonijn tartaartje en als nagerecht tiramisu.
IMG_2217
Ik draag een maxiskirt van Brandy Melville, die ik met heel veel plezier heb gedragen afgelopen zomer in Spanje. Het printje vind ik heel leuk en is weer iets anders dan een basic maxiskirt. Volgende zomer ga ik deze zeker weten weer veel dragen. Ik draag een simpele grijze croptop van de Monki, een statement ketting van de Primark en zilveren Havaianas. Het is een best wel simpele outfit maar het is daar zo bloedheet dat je oufits wil dragen zonder al te veel poespas.
IMG_2218
Crop top: Monki – Maxiskirt: Brandy Melville – Necklace: Primark – Flip Flops: Havaianas
Dat was mijn outfit.
Ik hoop dat ik de close-up foto’s er bij kan zetten. Maar ik denk helaas dat al mijn foto’s toch echt weg zijn :((
Liefs van Eva

3 Comments

 1. Tra Mi Nguyen 11 november 2013

  Maxi skirts suit you a lot since you’re tall.

  http://thevulgariangirl.blogspot.com/

  Beantwoorden
 2. Sophie Vissers 24 november 2013

  Echt heel leuk Eva!

  Beantwoorden
 3. Inge van zuuren 11 april 2015

  wat ontzettend goed Eva.de trotse Oma.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>