OOTD | To the max

IMG_2207
Een late outfitpost van Spanje zomervakantie 2013. Ik had al mijn foto’s om mijn vader’s laptop gezet maar op een of andere manier is alles weg. Ik baal hier echt verschrikkelijk van en hoop dat we ze op een of andere manier nog kunnen vinden. Maar ik heb altijd pech met dit soort dingen en ik heb vandaag al zo’n pechdag :( Anyway. Mijn close-up foto’s zijn weg, maar als ik ze nog kan vinden dan zal ik ze bijvoegen bij deze outfitpost. Ik had nog een aantal full outfit foto’s en wou daarom toch jullie deze outfit toch laten zien.

Read More

OOTD: Skull legging

Heei allemaal,

School is op dit moment wat rustiger en daarom heb ik tijd om een aantal foto’s te schieten voor een OOTD.

In deze outfit zien jullie mijn skull legging die ik een maand geleden heb gekocht. Ik combineer deze legging met een zwarte, doorzichtige ‘sheer’ blouse van de H&M, een bodycon rokje en bordeaux rode vans en beanie. Voor de rest heb ik gewoon mijn dagelijkse make-up op maar koos voor een opvallend kleurtje op mijn lippen. Ik gebruikte de xxxl shine lipgloss van essence met een donkerroze kleur.

Aangezien het al iets warmer aan het worden is en we af en toe kunnen genieten van het zonnetje is deze outfit prima te doen met deze temperaturen. Maar vanochtend toen ik naar school moest fietsen was er harde wind en dan kan deze legging nog wel een beetje te koud zijn.

IMG_5956
IMG_5961 IMG_5958

OOTD: Statement necklace

De statement necklace in deze OOTD maakt deze simpele outfit wat opvallender. Ik heb deze ketting afgelopen zomer in Haarlem bij de H&M gekocht. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik vond deze ketting super gaaf met de neon details en ik was al lang op zoek naar een mooie statement necklace. De laatste tijd heb ik deze ketting op veel blogs gespot van grote bloggers en ben dus niet de enige geweest die verliefd is geworden op deze ketting.

Voor de rest heb ik mijn outfit erg simpel gehouden met een licht grijze broek, een doorzichtige groen-grijze top van de Zara en zwarte cowboy laarsjes die ik op de Fashion days heb gekocht van het merk Fabs shoes heb gekocht.

IMG_5976 IMG_5964 IMG_5977

 Statement Necklace: H&M – Top: Zara – Broek: H&M – Schoenen: Fabs Shoes

xoxo Eva