Camera stuk :(

Hoi allemaal,

Ik wou even medelen waarom ik niks post. Toen ik mijn tijdschema weer wilde oppakken is mijn camera helaas stukgegaan. Er moet nog naar gekeken worden of het gerepareerd kan worden. Heel vervelend dit. Ik ben ook beetje inspiratieloos voor artikelen zonder (zelgemaakte) foto’s. Ik ben nu druk bezig met het voorbereiden van mijn schoolexamen-week. 30 juni ben ik klaar met de toetsweek en ik hoop dat hij dan gemaakt is, zo niet dan ga ik naar een oplossing zoeken. Ik hoop snel te kunnen schrijven, foto’s maken en te filmen.

XO Eva

Mededeling

Hoi lezers,

Zoals jullie wel hebben gemerkt is mijn tijdschema een beetje in de soep gelopen de afgelopen weken. Ik had het opeens heel druk met school en had geen artikelen en video’s vooruit gewerkt. Ik ben erg teleurgesteld in mezelf omdat ik beloofd had me aan het nieuwe tijdschema te houden en dat vervolgens toch verkeerd heb aangepakt. Daarom wou ik zeggen dat ik ervoor ga zorgen dat dit niet meer gebeurt. Vanaf aanstaande maandag gaat weer het tijdschema in.

XO Eva

Hello Everybody,

Ik heb nu een jaar deze blog maar durfde hem nog niet te publiceren. Ik vind bloggen en schrijven erg leuk en wil er echt mee doorgaan dus het wordt hoog tijd mijn blog te publiceren. Neem een kijkje !

xoxo Eva

Heei Allemaal,

Zoals jullie al gemerkt hebben zijn mijn artikelen sinds een tijdje in het Nederlands geschreven. Ik stop met mijn blog in het Engels te schrijven, omdat ik nu natuurlijk nog heel weinig mensen heb die mijn blog bekijken en ik wou me eerst richten op Nederland. Als het ooit zo is dat veel mensen in het buitenland mijn blog bekijken dan gan ik weer verder met in het Engels schrijven.

xoxo Eva